Nissan Hiezl

 

Cégtörténet

Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

Nagy örömünkre szolgál, hogy ellátogatott weboldalunkra! Szeretnénk röviden bemutatni vállalkozásunkat, és bízunk benne, hogy jövőnket közös megelégedésünkre együtt alakíthatjuk!

Cégünk gyökerei lassan egy negyed évszázadra egészen 1986-ig nyúlnak vissza. A kezdetekben gépjármű fenntartással, javítással foglalkoztunk. Majd tíz év elteltével NISSAN márkakereskedői szerződést kötöttünk, és csatlakoztunk a híres japán márka magyarországi márkakereskedői hálózatához. Döntésünk sikerességét misem bizonyítja jobban, minthogy a patinás márka piaci részesedése régiónkban rögtön kiemelkedő eredményeket mutatott.

Tevékenységünket a Nissan több magyarországi és nemzetközi díjjal is honorálta:

Elismeréseink:

2003 – kiemelkedő gépkocsi értékesítés

2004 - kiemelkedő vásárlói elégedettség

2007 – Global NSSW Award

2008 – Legjobb piaci részesedés

2009- Legjobb piaci részesedés

Egy évtizednyi kemény és sikeres munka után újabb megtiszteltetés érte vállalkozásunkat, miután a Nissan magyarországi importőrségét a Nissan Europe saját kézbe vette. Az új kelet-közép európai központ a nagyszabású hálózat átalakítása után – a legnagyobb örömünkre – továbbra is számított ránk.

Két év elteltével 2007 –ben, elsőként Magyarországon, és ebben az évben egyedüliként egész Kelet- Közép Európában a NISSAN legnevesebb díjával (NSSW Award) tüntette ki minket Ezt a díjat a Nissan japán központja a legjobb ügyfél megelégedettséggel rendelkező márkakereskedőknek ítéli oda, az ügyfelek visszajelzése és több egész évben vizsgált mutató alapján. A 2009-es évben a legjobb piaci részesedés díjjal jutalmazta NISSAN cégünket.

Cégünk családi vállalkozás formájában üzemel melyben az egyéni értékek, a minőségi szolgáltatás és az ügyfelek maximális megelégedettsége került és kerül továbbra is a középpontba .

Jelenleg két telephelyen Baján és Kiskunhalason várjuk kedves ügyfeleinket!

A jövőben is hangzatos mottók és szlogenek nélkül, becsülettel igyekszünk ügyfeleinket kiszolgálni!

Ha Ön autóvásárlásban vagy szervizelésben gondolkozik, kérjük keressen bennünket bizalommal!